Slide 1

astrologie

Benieuwd naar hoe de
sterren voor jou staan?

Geboortehoroscoop

Maak kennis met je geboortehoroscoop en bekijk jouw leven door de lens van astrologie. Je krijgt meer zelfkennis en inzicht over welke omstandigheden en thema's je tegenkomt in het leven. Ontdek wat jouw kracht is, wat je talenten zijn en wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt in het leven. Er is ook ruimte voor vragen over specifieke onderwerpen, zoals liefde of carrière.

Dit consult is geschikt als je voor het eerst een afspraak bij mij maakt.

Vaak voelen klanten zich bevestigd en opgelucht na een sessie, omdat er zoveel herkenbaarheid is.

2455018r
81569

Jaarvoorspelling

We vergelijken jouw geboortehoroscoop met de actuele planeetstanden. Welke planeetinvloeden zijn er en gaan er komend jaar spelen? Wat kun je daarvan verwachten?Wat kunnen mogelijke manifestaties of scenario's zijn van deze planeetstanden?

We kijken naar transits en timingtechnieken, zoals secundaire progressies, de solaar en de techniek ''zodiacal releasing''.

Het beste is om dit rondom je verjaardag te doen (max. 3 maanden ervoor of erna) en alleen geschikt als je eerste een geboortehoroscoop consult bij mij hebt gedaan.

Electie astrologie

Electie astrologie is de kunst om een geschikt moment te vinden voor het opstarten van iets nieuws. Ik kan je helpen met bepalen wanneer de sterren het meest gunstig staan binnen het door jou opgegeven tijdskader. Bijvoorbeeld "tussen 1 januari en 1 mei tussen 9.00 uur en 17.00 uur, niet in het weekend".

Je kunt electie gebruiken voor van alles. Hier volgen een paar voorbeelden: tekenen van een koopcontract van een woning, het kopen van een domeinnaam van een internetsite, inschrijving datingsite, een woning te koop zetten, het ja-woord zeggen en het beginnen van een eigen onderneming. Als astrologie ook je vak of studie is, kan ik de door mij geselecteerde electiekaart ook toelichten.

2455053fre

Een telefonisch consult duurt ruim een uur. Je ontvangt na afloop een opname van ons gesprek en je geboortehoroscoop in pdf. Het belang van een exact geboortetijdstip is groot, dus ik zou graag de bron willen weten van je geboortetijd. Het is vaak terug te vinden in fotoalbums of op een geboortekaartje. Je kunt het tijdstip eventueel makkelijk via internet bij de gemeente waarin je bent geboren opvragen. De ontvang je meestal binnen 5 - 8 werkdagen.

Review van een klant:

Vandaag, d.d. 11-11-2020 had ik een astrologisch consult van Tirza. Ik heb ervan genoten. Tirza benadert vanuit de klassieke astrologie (met ook componenten vanuit de moderne astrologie) en dus gebruikt ze het hele tekens huizensysteem. Dit systeem was nieuw voor mij. Juist deze voor mij andere benadering(ik ken zelf alleen het Placidus systeem) heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven. Tirza licht op een hele rustige manier, stap voor stap, eerst je geboortehoroscoop toe.  Ze legt daarbij duidelijk uit wat de betekenis is van de planeten in de specifieke huizen en in aspect met andere planeten of andere planeten of andere belangrijke punten in je geboortehoroscoop. Zonder het verloop van de duiding uit het oog te verliezen, beantwoordt Tirza vragen, die spontaan gesteld worden. Zo ontvouwt zich de horoscoop, die nog eens extra wordt belicht door de solar, transits en andere technieken, die Tirza toepast, zoals ook profections en de progressieve maanfase. Zo ontstaat er een duidelijk en uitgebreid profiel van je horoscoop, die zich dus ook toespitst op de fase waarin je je op dit moment van je leven bevindt. Daarbij wordt het hele gesprek opgenomen, zodat je op momenten, waarop je dat zelf wilt, er nog eens rustig naar kunt luisteren. Mijn ervaring is dat zo'n opname heel prettig is, omdat er veel informatie wordt doorgegeven, die tijd nodig heeft om te bezinken. Ik bedank Tirza hartelijk voor dit fijne consult en wens haar veel succes met alles wat ze doet en ontwikkelt op het geweldige gebied van astrologie!    - Marga.  Type consult: Geboortehoroscoop

Benieuwd naar hoe de sterren voor jou staan?