Even voorstellen

tirza

Sinds 2017 ben ik dagelijks bezig met mijn grote passie astrologie. Mijn sterke punt is alles wat met communicatie of informatie opnemen of doorgeven te maken heeft. Astrologisch gezien weet ik dat, door mijn MC in tweelingen. Daarnaast ben ik graag anderen van dienst en dienstbaarheid hoort weer bij mijn ascendant Maagd. Ik heb een grote interesse in occulte zaken, ben heel intuïtief ingesteld en ga ik graag de diepte in tijdens een gesprek. Dit heb ik te danken aan mijn maan-pluto conjuctie in schorpioen.

Ik werk voornamelijk met hellenistische (klassieke) astrologie met wat moderne invloeden. ik gebruik het hele tekenssysteem en de technieken “annual profections” en “zodiacal releasing”. Naast verschillende cursussen heb ik de studie ‘’Hellenistic Astrology, the study of fate and fortune’’ bij de Amerikaanse astroloog Chris Brennan gevolgd en daarvoor mijn certificaat gehaald.certificaat

Hellenistische astrologie wordt ook wel ‘’Griekse astrologie’’ genoemd omdat de terminologie van het systeem in de Griekse taal staat omschreven, hoewel het zijn oorsprong heeft in Mesopotamië. Toen Alexander de Grote met het Macedonische rijk het Perzische rijk veroverde, nam hij de traditie over van de mesopotamiërs. Daarna werd het veel beoefend in het Romeinse Rijk en omliggende beschavingen. Het ontstond tijdens de eerste eeuw voor christus, ontwikkelde zich steeds meer en werd tot de zevende eeuw na christus beoefend.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close